KISZÁLLÍTÁS ÉS MEGRENDELÉS ÁTVÉTELE

 

FAGYASZTOTT TERMÉKEINK

Fagyasztott termékeinkre a kiszállítás a megrendelést követően 2- 4 munkanap. 
Termékeinket saját járműveinkkel szállítjuk ki a megadott postacímre díjmentesen.
A fagyasztott termékek kombinálhatók száraztápokkal, ebben az esetben is díjmentes a kiszállítás.
Díjmentesen szállítunk ki az alábbi településekre:
Ercsi, Százhalombatta, Érd, Ráckeresztúr, Martonvásár, Baracska, Kápolnásnyék, Tordas, Alcsút
Minimum rendelés 15 kg.
SZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE

A termékek általános kiszállítási határideje 2-4 munkanap.
Kivételt képez ez alól, ha olyan terméket rendel, amelyek úgymond „Rendelhető“ státusú termékek vagy olyan rendelések melyek során egy terméket Szolgáltató azonnal biztosítani nem tud, mert nem áll rendelkezésére. Ebben az esetben a várható szállítási időpontról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy e-mailben.
KISZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

• Az adott munkanapon, a reggel 10 óráig leadott rendeléseket Szolgáltató ügyfélszolgálata feldolgozza és a lehető legrövidebb időn belül átadja a logisztikának, ahol a megrendelések összekészítése és csomagolása is zajlik. A logisztika az összekészített és becsomagolt megrendeléseket esténként átadja a futárszolgálatnak akik a következő nap reggel 9.00 és 17.00 közötti időintervallumban végzik a kiszállítást.
• Amennyiben Ön az adott nap reggel 10 órás összesítése után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 10 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.
A futárszolgálat a kiszállítás napján a reggeli órákban emailben tájékoztatja Önt a csomag kiszállításának várható időpontjáról. Amennyiben a szállítási időpont Önnek nem megfelelő, úgy a futárszolgálat által küldött emailben található futár telefonszámon egyeztessen a futárral egy Önnek megfelelő időpontról.

A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabbodik.

Kiszállítás esetén ajánlott a futár jelenlétében leellenőrizni a csomagolást, és annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, megsérült a kartondoboz, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), azonnal jelezze ezt a futár felé, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni és hívja Ügyfélszolgálatunk a további teendőkről. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes.

Amennyiben Ön az átvételt követő 24 órán belül elmulasztja ellenőrizni az átvett csomag tartalmát, avagy ellenőrzi azt, de elmulasztja a hibás teljesítésről a írásban értesíteni ügyfélszolgálatunk, úgy a bekövetkezett károkért a Szolgáltatót nem terheli felelősség.

 

A Szolgáltató minden esetben sérülésmentes terméket értékesít, ugyanakkor szállítás során keletkezhetnek károk az egyes termékekben. A futárszolgálat hibájából eredő károk esetén, az esetlegesen sérült termék vagy elem cseréjét, kárjegyzőkönyv felvétele után Szolgáltató díjtalanul végzi.

 

 KISZÁLLÍTÁS DÍJA DPD HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

 

0-5.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1990 Ft

5-15.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1490 Ft

15-25.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 990 Ft

25.000 Ft feletti értékű termékcsomag megrendelése esetén: 0 Ft