Az Állateledel- és Felszerelés Szaküzlet ötletét többszörös HUNGÁRIA CHAMPION és Fajtagyőztes KOMONDORAINK adták, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kedvenceinknek tápértékben és vitaminokban gazdag étrendet, és a kiegyensúlyozott, egészséges életüknek megfelelően milyen szükséges kiegészítőket biztosítunk. Webáruházunkban kiváló minőségű, többek között prémium és szuperprémium kategóriájú termékek találhatók, ezzel is igyekszünk teljes mértékben vásárlóink igényeinek eleget tenni.


Jelenleg nálunk elsőként megvásárolhatók a mediterrán térségből, Olaszországból származó VINCENT kutya és cica száraztápok.

 

Ezeket a száraztápokat kiváló alapanyagokból állítják elő így, a vitality , vital power, petty és fidog száraztápok emésztést segítők, továbbá tartalmaznak : durum búzát, szárított zöldséget, szárított húst , oliva olajat, omega3-6 zsírsavat. A VINCENT tápokat kis és nagykereskedők részére egyaránt kínáljuk.


A kutyák és cicák mellett gondoltunk még a kisállatokra is, megtalálhatók nálunk a nyusziknak, hörcsögöknek és egzotikus állatoknak való felszerelések is. Termékpalettánkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, hogy kedvenceinknek a legjobb minőséget adhassuk.